8. Daar gaan we

Zo kort en toch zoveel gedaan. De laatste ochtend deden we rustig aan. Gooiden we alle spullen die we niet meer nodig hadden weg. Een flinke tas vol vieze oude kleren, de (hele) vieze handdoek, oude bikini’s en nog meer rotzooi. De pindakaas en Nutella die we over hadden heeft Lotte aan een campinggast gegeven, die kon er nog wel wat mee. Nu we ruimte hadden gemaakt in de bagage konden we de jaarlijkse souvenirs-show uitvoeren en deze keurig opruimen. De auto was klaar en weer netjes ingepakt. Alles was klaar om te vertrekken alleen wijzelf hadden nog wel een weekje willen blijven. Alhoewel, we kijken ook erg uit naar onze mannen, warme douche, frisse handdoeken en een fijn schoon bed!

We leverden de auto in bij Nomad America en kregen een Uber naar het vliegveld. In de taxi hebben we nog even op Tailor Swift gezongen waarop de taxi chauffeur de radio iets harder zette en moest lachen. Weer zo’n Pura Vida momentje! Wat een heerlijk land. Lieve mensen, lekker eten en prachtige natuur. Paradijs. Pura Vida!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s