Idaho Falls

Nadat we Grand Teton National Park uitgereden waren zouden we in één stuk doorrijden naar Idaho Falls. Om bij te komen van de reis tot nu toe, hadden we hier bewust een wat luxer hotel geboekt. Het Hilton Home. Een gloed nieuw hotel nabij het centrum van Idaho Falls. Voordat we daar kwamen moesten we een tripje van zo’n 3 uur afleggen. Voor Amerikaanse begrippen niet eens zo heel erg gek. Onderweg kwamen we opnieuw de mooiste natuurgebieden tegen. Besneeuwde bergtoppen, prachtige heldere meeren en uitgestrekte heuvelachtige herfstvelden. We hebben de hele weg zitten genieten van deze prachtige omgeving. Na ongeveer 2 uur rijden kwamen we door een bloedmooie vallei. Swan Vally heet het. Een prachtig stuk groen en heuvelachtig landschap met geel-oranje bomen, een geweldig blauw meer en hier en daar een houten landhuis dat tegen de heuvel was aangebouwd. Als we ooit een buitenhuis zouden laten bouwen, was dit toch wel het meest romantische plekje waar we aan konden denken.

Nog nadromend over het adembenemende Swan Vally kwamen we aan bij het hotel in Idaho Falls. Het meisje van de receptie begroette ons op de typisch Amerikaanse vriendelijke manier. Ze checkte ons in en feliciteerde ons met ons huwelijk. Ze was echt heel blij voor ons! Het was een schattige giegelkont dat meisje. Toen we boven op onze kamer kwamen stond daar een honeymoon-mand met een handgeschreven berichtje om ons te feliciteren en een fijn verblijf te wensen. In de mand zat een champagne achtige fles met appelcider, browniebites, zoutjes en nog meer lekkers. Wat ontzettend lief! De kamer zelf was ook heerlijk fris en groot, inclusief twee huge bedden waar je overdwars nog niet het eind van het bed aanraakte.

Nadat we de spullen hadden uitgeladen liepen we via de receptie naar de auto. We bedankten het meisje voor de leuke mand en ze vrolijkte helemaal op en begon weer te giechelen. Onze dag kon niet meer stuk!

We vertrokken naar de Applebees om een lunch te pakken. Een flink bord heerlijk eten en een biertje. Wat is het toch heerlijk om overal waar je maar komt, heerlijk eten te hebben. In Amerika hoef je echt niet om te komen van de honger. Op iedere hoek van de straat zit wel een fastfoodrestaurant, en goede ook nog! Na de lunch, waar we prop en prop vol van zaten besloten we uit te buiken in de hottub van het hotel. We trokken snel onze zwemkleding aan en stonden met opgeblazen buik klaar om een duik te nemen in de hottub. Maar helaas, de hottube was een beetje ziek vandaag, stond er op het briefje dat aan de deur hing. Sta je dan met je enthousiaste hottubmood. We lieten ons niet tegenhouden door een griepje vanuit hottubs kant en sprongen er eigenwijs in. Van een hottub bleek inderdaad geen spraken meer. Het water was flink afgekoeld en na 10 minuutjes kletsen gingen we er gauw weer uit. Dan maar aankleden voor ons sportsgame-avondje bij Buffelo Wild Wings. Deze fastfootketen heeft overal grote LCDschermen hangen met alle wedstrijden en sporten die je maar wil zien! Er was honkbal en college football op en dat in combinatie met chickenwings en bier is toch wel de ultieme afsluiter van opnieuw een geweldige dag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s