Nepal, here we come!

Hoe we bij Nepal kwamen? Dat is nogal een apart verhaal. In de zomer van 2016 besloten mijn BFF Lotte en ik samen een tattoo te nemen. Deze tattoo staat symbool voor onze hechte en bijzondere vriendschap maar ook voor hoe wij in het leven staan. Genieten van het leven en er alles uithalen wat erin zit (ja, ook met een serieuze fulltime baan en sociale verplichtingen). We maken bewust de keuze om ons een keertje ergens NIET druk om te maken, werken kei hard en genieten nog harder. Onze prioriteit ligt bij het leven en niet bij het worden geleefd. Met andere woorden: LEEF! Dit is dus ook de tekst die wij hebben laten vereeuwigen op onze arm. Lotte in het Thais en ik in het Nepalees, gewoon omdat het een mooi lettertype is. En ja, met Nepalese tekst op je arm moet je toch echt een keer in Nepal zijn geweest! En zo begon onze reis. (later zal blijken dat de tekst inderdaad leef betekent, juppy!)

Het is zover! Maanden hebben we er naartoe geleefd, maar vandaag gaat het toch echt gebeuren. Samen met m’n BFF 10 dagen rondreizen door Nepal! De backpacks zijn gepakt en de tickets zijn ingecheckt. En nu nog hopen dat onze vlucht geen vertraging heeft of geannuleerd wordt vanwege de storm!
Naast alle praktische to-do’s was ik dit keer van plan om de reis relaxt te beginnen. En dat deed ik zo!

  • Hondje een dagje eerder naar de oppas. Wat moet ik toch zonder mn lieve ouders!?
  • Ruim op tijd alles ingepakt
  • Zonnebank pakken.
  • Een gezellig laatste avond met de man van mijn dromen ❤
  • Op de reisdag zelf ruim de tijd nemen voor mezelf. Even lekker tutten en fris de reiskleren in! (Waarschijnlijk voor de laatste keer fris en fruitig de komende tijd!)

Helemaal zen op reis, zal het me dit keer lukken? Aan de voorbereiding zal het in ieder geval niet liggen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s