Laatste daagjes Kuta

We zijn alweer toegekomen aan onze laatste dagen op Bali. De laatste dagen wilde we rustig afsluiten met zon, zee, strand en lekker eten. We verbleven weer in Pop!hotel, net zoals de eerste dagen op Bali

Op loopafstand van het hotel zit een groot winkelcentrum met ontzettend veel dure winkels en een speelhal. Wat hebben we gelachen in die speelhal al die overdreven Aziatische Manga speeltoestellen. We hebben er ontzettend lang bij een grijpautomaat voor snoepjes gestaan, wat een lol zeg. 8 euro lichter en met een hand vol snoepjes zijn we in een fotobooth gegaan, ook weer zo overdreven Aziatisch maar zo grappig!! En alsof we nog niet kind genoeg waren geweest hebben we ook nog twee knuffels uit een grijpautomaat gehaald.

Van al dat gelach hadden we honger gekregen. Opzoek naar eten! We kwamen langs een pizzatent, bier en pizza altijd lekker en op het bord dat buiten stond zagen de prijzen er redelijk uit! En toen kregen we het menu. De prijzen waren ineens verdubbeld! Afzetters! We hadden allebei zoiets van ‘als we dan toch veel geld uit geven voor het eten dan gaan we naar een goed restaurant ook! Een beetje brutaal maar we zijn opgestaan en zijn gegaan. Vervolgens zijn we uitgekomen bij een super lekker restaurant, een beetje decadent maar echt verschrikkelijk lekker! Het toetje was echt onwijs lekker! Chocolate lava cake en crème brûlée. De ober kwam met een chocoladecake en goot er warme chocoladesaus overheen. Hierdoor zakte de cake in en zoog de cake de saus op, hmmmm chocolade bekkie na het eten heerlijk! De créme brûlée was ook super romig en een perfecte caramellaagje erop. We hadden het er nog over hoe, goed eten je humeur beïnvloed, voor ons is het zo belangrijk en we hebben echt zitten genieten! Alsof het nog niet genoeg was hebben we een waterpijp met appelsmaak geprobeerd, ik had het nog nooit gedaan maar het beviel prima! Maar als niet rokers wordt je na een tijdje toch wat lichtjes in je hoofd en we moesten afhaken. Morgen gaan we watermeloen en mint proberen en uiteraard weer zo’n heerlijk toetje!

Helaas zit de vakantie er nu toch echt op. We kijken terug op een prachtig avontuur. De avonturen op Java, de prachtige duikbeleving in Amed, het tropische Gili met onze lieve vrienden, de gastvrijheid in Ubud en haar mooie vulkaan en natuurlijk de geweldige rondreis met Dean. Wat zijn wij bevoorrecht dat we dit hebben mogen meemaken.

De aanwinsten uit de speelhal. Never grow up!!
dsc_1094
De schoonmaakster van Pop!hotel maakte een leuk welkomcomité
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s