Special moments in Amed

In Amed hebben we onwijs genoten. Gezellig gegeten, gedronken, gesnorkeld, gedoken en gelachen.

Ik zou nooit meer vergeten dat ik samen met mijn vriendin op het strand zat te kletsen terwijl de mannen ver op zee aan het snorkelen waren. Met een prachtig uitzicht over zee en heerlijk relaxt zaten we te genieten. Een stukje verderop was een groep jongetjes van een jaar of 6-7 aan het spelen aan de rand van de zee. Allemaal blije blote jongetjes! Kun je het voorstellen, mannetjes spetteren en lachen en stoeien, prachtig gezicht! Toen de jongetjes ons in het vizier kregen, kwamen ze vlak voor onze neus spelen en af en toe keken ze ons lachend aan. Twee blanke dames vielen wel op. De één deed nog stoerder dan de ander om indruk op ons te maken. En alsof we nog niet genoeg mannelijk schoon om ons heen hadden kwamen de wat oudere mannen ook even een kijkje nemen. Ze kwamen net aan met hun vissersbootje en wilde wel voor ons koken vanavond. We waren vereerd maar ook wel blij toen we onze eigen mannen het water uit zagen komen.

Het hilarische moment in het zwembad zal ik nooit meer vergeten. We wilde een selfy maken onderwater, met z’n vieren. Eén van ons had een selfystick en GoPro bij, daarmee zou het toch moeten lukken. We deden een poging om allemaal tegelijkertijd onder water te duiken. Het werkte voor geen meter! De één kon langer onderwater blijven hangen dan de ander. Was de één op de bodem, dreef de ander alweer ophoog. Op de bodem blijven zitten was sowieso al een kunst, vooral als degene naast je allerlei rare bewegingen maakt om naar beneden te zakken. We hebben ons kapot gelachen. We verdronken bijna van de lol!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s